lördag 18 maj 2013

Tack-men nej tack!

Här blir inget ESC på min tv ikväll inte (och aldrig annars heller). I stället skall jag försöka se ikapp serien Land girls på svt-play. Jag är ju som vanligt sist ut med allting. Efter tre misslyckade försök till att titta på serien så skall det väl gillas på fjärde försöket. Jodå!




2 kommentarer:

  1. Jag "missade" också Eurovisionsschlagerbraksfestivalen. Dels för att jag helst hade missat den ändå, men också därför att jag trodde att den redan var klar. Tydligen har man spelar alla bidrag under veckan som gått, och jag trodde att "det var det". Fast tydligen är Europa så stort att det behövs decimering av bidragen bara för att slippa sitta uppe i 12 timmar under lördagskvällen för att rösta och utrösta. Själv litar jag på att vänner och bekanta selekterar det som är hörvärt respektive inte via bloggar, twitter, fejsbok eller vad det finns för kanaler.

    Och eftersom jag INTE sett några länkar med "Gu' va' bra!!!!!!" så lär jag knappast ha missat något vid TV:n i lördags. En kväll som jag tillbringade bakom ratten medan jag och farsgubben åkte omkring i Järnbärarland. Uppehållsväder och en solnedgång som var brinnande röd och intensiv. Det är njutning! :-)

    Grattis till din nya blogg! Jag tittar definitivt in fler gånger! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är så välkommen så!

      Bästa PH

      Din lördagskväll skulle jag inte tacka nej till! Särskilt inte den där solnedgången. ;-)

      Som sagt, jag är väldigt kräsen med vad jag tittar på när det kommer till den där fyrkantiga apparaten. Jag försöker förstå vad folk får ut av att följa ESC, Let's dance, Idol m.m men nej jag förstår faktiskt inte. Min hjärna går helt enkelt inte igång på sådana "underhållningsprogram".

      Radera

...Vad har du på hjärtat..?